Hotel Óbester Szilveszter

 Hideg előétel:
– Füstölt lazacos, zöld spárgás jércemell galantin sáfrányos fehérbor habbal
– Hízott kacsamáj mousse eper tükrön mandarin salátával

Leves:
– Konyakos fácán erőleves mellhús metélttel zöldségszalmával

Főétel:
– Libamájjal töltött mangalica szűz illatos szegfűgomba mártással édesburgonyás zöldségropogóssal
– Marinált citrusokon bőrén sült lazacderék bazsalikomos gombamártással, zöld pestós gnocchival
– Guti Dám szarvas ragu Dijoni mustáros krémmártásban szalvétagombóccal
– Pecsenye kacsa combok mézen kandírozott gyümölcsökkel, burgonyapürével, lila párolt káposztával
– Tengeri süllőfilé szárított paradicsomos fekete kagylóraguval, bébi spenótos rizottóval
– Cheedar sajttal és aszalt vörös áfonyával töltött jércemell házi szezámmagos morzsában sütve
– Vaslapon sült libamáj szeletek zöldalmás-birsalma pürével, gyömbéres burgonya felfújttal
– Ropogós malacsült mézes sörben pácolva kemencében sütve petrezselymes mogyoróburgonyával
– Tejszínes kapros mini töltött káposzta füstölt csülökkel
– Mascarponés póréhagyma práddal és brokkolival töltött pulykamell rolád snidlingmártással, vargányás polentával

Saláták:
– Majonézes és friss saláták, hideg sültek

Süteményválogatás

Éjfélkor:
– Vörös lencsés citromos-borókás vadmalac leves
– Roppanós virsli mustárral, tormával
– Házi rétes válogatás

Sztárvendég: Völgyi Zsuzsi
Vacsora: 20000 FT/fő